Implementering

jan 2, 2020Aktuelt

Trenger bedriften din hjelp til å løfte regnskapet ut i skyen men mangler kompetanse eller kapasitet til å gjøre dette selv? Vi i Total Økonomistyring kan holde deg i hånden gjennom hele prosessen.

Å skifte system kan virke skummelt, og det kommer ofte på toppen av alt annet daglig som skal håndteres, utføres og tas stilling til.

Vi i Total Økonomistyring er eksperter på å sette oss inn i bedrifters behov og rutiner, i tillegg til at vi kan regnskapsfaget. Vi kan være gode støttespillere i en periode som kan oppleves utfordrende og vanskelig.

Om ønskelig kan vi etter implementeringen også være en backup i perioder med ferie og fravær, ettersom vi da kjenner bedriften din.

Total Økonomistyring gir også support i regnskapsprogrammet etter at implementeringsperioden er over.

Oppdatering frister og kompensasjonsordningen

Hei alle sammen, Her er en kjapp oppdatering (og noen punkter som kan være greit å få med seg). Kompensasjonsordningen for april Det er noen endringer, her tar vi for oss de som er aktuelle for våre kunder. I Total Økonomistyring har vi startet arbeidet med...

Oppdatering og superenkel likviditetsprognose!

Heisann, Her kommer ukens oppdateringer  Redusert arbeidsgiveravgift Reduksjon fra 14,1% til 10,1% er foreslått, og ventes vedtatt 12.05.20. For at ikke de administrative oppgavene vil føre til at «vinningen går opp i spinningen» er det lagt frem forslag at det ikke...