Implementering

jan 2, 2020Aktuelt

Trenger bedriften din hjelp til å løfte regnskapet ut i skyen men mangler kompetanse eller kapasitet til å gjøre dette selv? Vi i Total Økonomistyring kan holde deg i hånden gjennom hele prosessen.

Å skifte system kan virke skummelt, og det kommer ofte på toppen av alt annet daglig som skal håndteres, utføres og tas stilling til.

Vi i Total Økonomistyring er eksperter på å sette oss inn i bedrifters behov og rutiner, i tillegg til at vi kan regnskapsfaget. Vi kan være gode støttespillere i en periode som kan oppleves utfordrende og vanskelig.

Om ønskelig kan vi etter implementeringen også være en backup i perioder med ferie og fravær, ettersom vi da kjenner bedriften din.

Total Økonomistyring gir også support i regnskapsprogrammet etter at implementeringsperioden er over.

Frist for årsregnskap

Hei alle sammen, Det er ikke lenge siden sist kundebrev, men nå har det hendt noen viktige endringer i mellomtiden så her er nok en kjapp status 😊 Frist for årsregnskap Fredag 19.juni ble det endelig vedtatt at fastsettelse og frist for årsregnskap er utsatt til...

Skatteetaten leker seg

Heisann, Her er en liten oppdatering av endringer og status. Skatteetaten leker seg Flere kunder- og vi med- satte morgenkaffen i halsen da det haglet inn med urettmessige purringer fra Skatteetaten på merverdiavgiftsoppgavene. Disse purringene kan dere bare se bort...