Kostnadsbesparelser

mar 15, 2020Kundebrev

Hei alle sammen,

Som dere vet pleier vi sende ut kundebrev en gang i måneden.

Nå i disse tider får vi mange ideer og innspill som vi mener er viktige å dele med dere, så vi håper dere unnskylder litt ekstra aktivitet fra vår side i denne situasjonen.

Vi i Total håper dere får nytte av informasjonen vi sender, men om du ikke ønsker å motta dette er det bare å gi beskjed.

Her finner dere link til en artikkel jeg har skrevet i dag, basert på kostnadsbesparelser på lønn for selskapet.

Dette er et tips i de tilfeller hvor daglig leder er aksjonær, og det er oppspart egenkapital i selskapet.

Videre vil jeg også nevne for de av våre selskaper som har lånt penger til bedriften sin at det kan være hensiktsmessig å foreta gjeldskonvertering til egenkapital.

Vi i Total skal foreta vurderinger her de neste dagene og kontakte de vi mener dette kan være aktuelt for, men har du noen tanker rundt dette så ta gjerne kontakt.

Ellers så skal jeg i løpet av de neste dagene også utarbeide webinar som går på kostnadskontroll og hvordan utarbeide enkel likviditetsprognose.

Det er som kjent et paradoks at når bedriftene trenger bistand til økonomisk styring som mest, er også tidspunktet hvor man er engstelig for å kontakte rådgivere.

Dette er ikke tidspunktet å sky oss regnskapsførere- tvert imot! Bruk oss!

Vi kjenner bedriftene deres og vi kan bistå dere.

Vi har kompetanse, kunnskap og DIGGER ExCel!

Ønsker dere en riktig fin søndagskveld.

Skattesmell og kompensasjonsordninger

  Restskatt og aksjebeholdningDersom du har sjekket skattemeldingen din og funnet at du skal betale restskatt så kan det være greit å være klar over at selv om det står at man må betale restskatt innen 31.05 for å unngå renter så skal man være oppmerksom på at...

Vi er imponerte over bedriftene våre!

Hei alle sammenNå nærmer det seg slutten på et meget spesielt år- og vi i Total vil gjerne få si hvor imponert vi er av bedriftene våre som i denne tiden har tenkt utenfor boksen, funnet nye løsninger og ikke minst tatt grep når det ble nødvendig.Vi ønsker som alltid...

Beregning av tilskudd, budsjett, planlegging og annet snacks

Hei alle sammen,Håper dere har hatt en fin sommer, og fått litt rutiner på plass igjen. Vi i Total har alltid vært opptatt av å bidra til å styrke bedriftene «våre»- altså dere kunder, ved nettverksbygging, planlegging, rådgivning og informasjonsdeling. Synergien...