Kostnadsbesparelser

mar 15, 2020Kundebrev

Hei alle sammen,

Som dere vet pleier vi sende ut kundebrev en gang i måneden.

Nå i disse tider får vi mange ideer og innspill som vi mener er viktige å dele med dere, så vi håper dere unnskylder litt ekstra aktivitet fra vår side i denne situasjonen.

Vi i Total håper dere får nytte av informasjonen vi sender, men om du ikke ønsker å motta dette er det bare å gi beskjed.

Her finner dere link til en artikkel jeg har skrevet i dag, basert på kostnadsbesparelser på lønn for selskapet.

Dette er et tips i de tilfeller hvor daglig leder er aksjonær, og det er oppspart egenkapital i selskapet.

Videre vil jeg også nevne for de av våre selskaper som har lånt penger til bedriften sin at det kan være hensiktsmessig å foreta gjeldskonvertering til egenkapital.

Vi i Total skal foreta vurderinger her de neste dagene og kontakte de vi mener dette kan være aktuelt for, men har du noen tanker rundt dette så ta gjerne kontakt.

Ellers så skal jeg i løpet av de neste dagene også utarbeide webinar som går på kostnadskontroll og hvordan utarbeide enkel likviditetsprognose.

Det er som kjent et paradoks at når bedriftene trenger bistand til økonomisk styring som mest, er også tidspunktet hvor man er engstelig for å kontakte rådgivere.

Dette er ikke tidspunktet å sky oss regnskapsførere- tvert imot! Bruk oss!

Vi kjenner bedriftene deres og vi kan bistå dere.

Vi har kompetanse, kunnskap og DIGGER ExCel!

Ønsker dere en riktig fin søndagskveld.

Oppdatering frister og kompensasjonsordningen

Hei alle sammen, Her er en kjapp oppdatering (og noen punkter som kan være greit å få med seg). Kompensasjonsordningen for april Det er noen endringer, her tar vi for oss de som er aktuelle for våre kunder. I Total Økonomistyring har vi startet arbeidet med...

Oppdatering og superenkel likviditetsprognose!

Heisann, Her kommer ukens oppdateringer  Redusert arbeidsgiveravgift Reduksjon fra 14,1% til 10,1% er foreslått, og ventes vedtatt 12.05.20. For at ikke de administrative oppgavene vil føre til at «vinningen går opp i spinningen» er det lagt frem forslag at det ikke...