Melding fra dine økonomisjefer

feb 1, 2020Kundebrev

Heisann,

Da er vi godt i gang med 2020, et år som tyder på å bli spennende både hos oss og for våre kunder.

Denne helgen har vi overtatt nye lokaler i Dusavikveien 39 i Stavanger, det blir innflytningsfest straks vi har fått maling på veggene og møblene er på plass- håper det stiller like mange som ved innflytningsfesten i Sandnes, det var en utrolig kjekk markering!

Ellers er det jo også viktig å poengtere at det er undertegnedes bursdag på søndag 1.februar. For de av våre kunder som ønsker å synge for meg er det helt i orden med en telefon på mandag, bedre sent enn aldri!

Videre kommer vi til å sette preg på bussene i regionen fremover.

Dersom du ser noen av oss på bussen foran deg så ta gjerne et bilde, og tag «Total Økonomistyring» på FB så kommer det en liten overraskelse fra oss til deg 

Utbytte og beskatning

Er alltid et hett tema på denne tiden av året. Dersom du ønsker å ta ut utbytte fra selskapet ditt så gi oss beskjed i god tid, vi utarbeider generalforsamlingsprotokoll samtidig som årsoppgjøret.

Videre jeg har laget en liten artikkel tidligere angående beskatning på utbytte vs lønn, denne er fortsatt gjeldende, og du finner den her:

Frokostseminar

Tom Helgesen i LEAN Freelance Consulting holder foredrag hos oss i Nikkelveien 10 den 5.mars kl.8.30-10.00 om Lean. Det blir servert en enkel frokostbuffè.

Meld deg på innen 28.februar dersom du ønsker å få dette med deg 😊

Kurs i PowerOfficeGo

Det er en travel tid på året, men vi skal få til et kurs i PowerOffice i mars. Informasjon kommer om når og hvor 😊

Her er viktige datoer de to neste månedene:

02.02.20: Linda’s Bursdag

10.02.20: MVA oppgave 6.termin

15.02.20: Forskuddsskatt AS

19.02.20: Sigrunn’s Bursdag

05.03.20: Forkostsemniar LEAN

10.03.20: MVA oppgave for årlig mva

15.03.20: Skatt og AGA for 1.termin

25.03.20: Victoria’s bursdag

Da gjenstår bare å ønske dere en riktig fin februar måned 😊

Oppdatering frister og kompensasjonsordningen

Hei alle sammen, Her er en kjapp oppdatering (og noen punkter som kan være greit å få med seg). Kompensasjonsordningen for april Det er noen endringer, her tar vi for oss de som er aktuelle for våre kunder. I Total Økonomistyring har vi startet arbeidet med...

Oppdatering og superenkel likviditetsprognose!

Heisann, Her kommer ukens oppdateringer  Redusert arbeidsgiveravgift Reduksjon fra 14,1% til 10,1% er foreslått, og ventes vedtatt 12.05.20. For at ikke de administrative oppgavene vil føre til at «vinningen går opp i spinningen» er det lagt frem forslag at det ikke...