Regnskap i skyen

Power­­Office Go

 

Power Office Go er et sømløst og smidig system hvor samarbeid mellom regnskapsfører og bedriften fungerer på en effektiv måte.

gjør hverdagen enklere

Regnskap i skyen

Power Office Go er et sømløst og smidig system hvor samarbeid mellom regnskapsfører og bedriften fungerer på en effektiv måte.
Bedriften ønsker kanskje å gjøre deler av regnskapet selv, eller lite av regnskapet men ha fullt innblikk i bedriftens status på kundefordringer, leverandørgjeld, prosjektrapporter, resultat og balanse.

Da er dette systemet for din bedrift! Lurer man på et bilag stiller man enkelt spørsmål til enten regnskapsfører eller andre tilknyttede personer inne i programmet via chatfunksjon.

Power Office Go

Dette programmet passer både store og små bedrifter

Man tar bilder av utlegg og faktura på mobil, oppretter reiseregninger og sender inn til systemet.

Kunden og regnskapsfører ser hele tiden det samme bildet.

Dette programmet passer både store og små bedrifter. Timeføringer og prosjekter, tilbud som enkelt konverteres til faktura når kunden slår til, automatisk betalinger og smidige bankavstemminger.

Total Økonomistyring AS tilbyr kvelder med 2 timers gratis introduksjon til systemet regelmessig.

Er du nysgjerrig på om dette kan være noe for din bedrift? Ta kontakt så tar vi en uforpliktende prat og ser om vi finner løsninger som passer!

Fra vår Daglig leder

Bred erfaring innen regnskap, økonomi, controlling og prosess­endringer

Økonomisk styring handler ikke kun om debet og kredit, men splitt mellom kostnadsbærere, om langsiktig og målrettet tankegang, strukturerte beslutningsprosesser samt evne og kompetanse til å iverksette og gjennomføre nødvendige endringer.