«Jeg har drevet butikk i 10 år og hadde nettopp byttet regnskapsfører da jeg hørte mye positivt om og fikk anbefalt Total Økonomistyring. Selv om jeg tenkte at jeg ikke kan bytte regnskapsfører igjen, valgte jeg allikevel å ta et møte med Cecilie. Etter møtet var jeg ikke i tvil om å bytte til Total Økonomistyring. Deres visjon og måte å drive regnskap på passer veldig godt til meg og min bedrift.  Vi har et tett samarbeid og Total Økonomistyring stiller alltid med gode råd og er en god sparringspartner.»

Annette Storhaug, Sans Mote, Sandnes

«I Total Økonomistyring har vi en god drøftingspartner og rådgiver. De gir oss alltid gode råd og innspill på økonomien vår. I tillegg har vi full tilgang til regnskapet, noe som gjør det enkelt for oss å holde oversikten.»

Remi Heimlund, rektor/daglig leder, Wang Ung Sandnes 

«Vi er superfornøyd med Total Økonomistyring som regnskapsfører.
Alt går av seg selv og vi trenger bare å legge inn minimalt med innsats selv.  Jeg kunne aldri tenkt meg å bytte til noen andre!»

Nina Lea, butikkeier Youth og Spotlight Jærhagen

«Total Økonomistyring var en utrolig god støttespiller å ha da jeg startet opp min bedrift. De ga meg masse råd og god veiledning, jeg kunne aldri tenkt meg å bytte til noen andre»

Veronika Gjersvik, Meraki Frisør

Mi Amore
«Jeg liker at regnskapet går på et så bra digitalt system hvor du kan sende alt fra telefonen og dataen. Trenger du hjelp med noe, får du svar med en gang. Det er en stor fordel at Total Økonomistyring har kontor på Ålgård slik at vi bare kan stikke innom. Systemene er så bra at det ikke krever noe unødig tidsbruk på levering av bilag og kvitteringer.»
Linda Lauvstad, butikkeier og daglig leder, Mi Amore på Ålgård