Skattesmell og kompensasjonsordninger

apr 13, 2021Kundebrev

 
Restskatt og aksjebeholdning
Dersom du har sjekket skattemeldingen din og funnet at du skal betale restskatt så kan det være greit å være klar over at selv om det står at man må betale restskatt innen 31.05 for å unngå renter så skal man være oppmerksom på at rentesatsen i år er 0%.
Det er alltid en fordel å få slike krav ut av verden- og ut av hodet, men om man fikk en ubehagelig overraskelse og trenger noen måneder på seg så blir det altså ikke renter på restskatten bare man betaler når skatteoppgjøret kommer.

Videre har vi opplevd hos nye kunder at aksjebeholdningen ikke er registrert mot holdingselskap, men mot privat aksjonær.
Spesielt når selskapet ditt er nystartet- sjekk at aksjene er registrert i holdingselskapet som står oppført på skattemeldingen din og ikke aksjene i datterselskapet. Dette kan få store konsekvenser når det blir store verdier.

NB! Vi her i Total tar ikke private skattemeldinger, men når det dukker opp saker som vi tenker det kan være greit å vite så informerer vi om det.Status kompensasjonsordning 2 (september 2020-Februar 2021)
Vi er nå ferdige med alle søknadene for kompensasjonsordning 2 for perioden september 2020-februar 2021
Dersom du mener din bedrift er berettiget til å motta støtte men allikevel ikke er kontaktet av oss, så ber vi deg om å ta kontakt så snart som mulig.

Det gjenstår noen søknader til kommunene om spesielle koronamidler som de har anledning til å dele ut.  Hvis vi ikke har vært i kontakt med din bedrift og du mener det er grunnlag til å søke er du nå velkommen til å ta kontakt vedrørende dette.
Det er fortsatt ikke noe nytt vedrørende varelagre som har blitt kastet pga dato men straks det er muligheter for å søke om kompensasjon vil vi ta tak i de det måtte gjelde.

Vi tror vi har fanget opp enhver av våre kunder som har muligheter til å få støtte, og håper dere opplever at dere blir godt ivaretatt i denne vanskelige situasjonen.

 Hilsen oss i Team Total
 

Vi er imponerte over bedriftene våre!

Hei alle sammenNå nærmer det seg slutten på et meget spesielt år- og vi i Total vil gjerne få si hvor imponert vi er av bedriftene våre som i denne tiden har tenkt utenfor boksen, funnet nye løsninger og ikke minst tatt grep når det ble nødvendig.Vi ønsker som alltid...

Beregning av tilskudd, budsjett, planlegging og annet snacks

Hei alle sammen,Håper dere har hatt en fin sommer, og fått litt rutiner på plass igjen. Vi i Total har alltid vært opptatt av å bidra til å styrke bedriftene «våre»- altså dere kunder, ved nettverksbygging, planlegging, rådgivning og informasjonsdeling. Synergien...