Lurer du på noe?

Kontakt Total Økonomi­­styring

Total Økonomistyring AS har kontorer i Sandnes, Stavanger, Ålgård og Oslo. Vi har kunder over hele landet, og målet er å være tett på uansett hvor kundene måtte befinne seg.

Er du på jakt etter ny regnskapsfører eller ny jobb, trenger du nytt regnskapssystem eller nye medarbeidere, eller har du andre ting du vil snakke med oss om, ta kontakt.

total okonomistyring web bilder 35

Alle skjema-henvendelser behandles iht gjeldende personvernerklæring, og informasjon sendt inn blir ikke brukt til markedsføring eller levert videre til tredjeparter.

Våre ansatte

Linda Karlson

Daglig leder og
Autorisert regnskapsfører

Tel: 922 70 369
Linda@totalas.no
Bakgrunn fra oljeservicebransjen som controller og økonomisjef. Sa opp jobben og solgte huset for å starte Total Økonomistyring AS.Liker å trene med kettlebells.

Cecilie Fremstad

Senior rådgiver og Teamleder

Tel: 997 37 672
Cecilie@totalas.no
Mange års erfaring i regnskapskontor og er rivende dyktig regnskapsfører og personalansvarlig. Flere av våre kunder inviterer Cecilie med på intervjuer. Cecilie spiller Saxofon og er dirigent i Jæren Gospelkor.

Irene Lindholm

Regnskapsfører og
Autorisert regnskapsfører

Tel: 951 95 498
Irene@totalas.no
Bakgrunn fra regnskapskontor og bank. Irene er veldig glad i å dele ut sjokolade til kundene og deler gjerne ut hjemmestrikkede ragger til kollegaer. Hun liker også små hunder og kjører mc.

Vanja Frafjord

Regnskapsfører

Tel: 481 68 955
Vanja@totalas.no
Mange års erfaring i regnskapskontor og brenner for avstemminger, kontroll og rutiner.Vanja spiller kornett for Riska Brassband.

Signe Berly Fatland

Regnskapsfører

Tel: 926 42 339
Signe@totalas.no
Signe Berly har mange års erfaring innenfor salg og service. Hun har en bachelor i markedsføringsledelse og holder nå på med sin siste bachelor i økonomi og administrasjon med regnskapsutdanning. Dette er for å oppnå hennes drøm om å bli autorisert regnskapsfører.På fritiden liker hun seg godt på treningssenter og være med venner.

Kristine Solli

Regnskapsfører

Tel: 4130 69 034
kristine@totalas.no
Kristine har god erfaring innen salg & service og kontor & administrasjon, og har to fagbrev innen nevne områder.Hun har en passion for tall og kundeservice. Kristine kombinerer nå jobb og studie for å mestre drømmejobben som regnskapsfører.På fritiden liker hun å trene og være med venner.

Victoria Strand

Regnskapsmedarbeider
Victoria utfordrer oss andre på hva vi husker fra studiene i økonomifag og kaster seg gladelig over en avstemming.Hun er også den eneste som ikke har vondt etter en felles treningsøkt.

Anni Egeland

Regnskapsfører

Tel: 901 50 074
Anni@totalas.no
Har lang erfaring som regnskapsfører. Legger stor vekt på å sette seg godt inn i de oppgaver hun blir tildelt. Er alltid til å stole på, er nøye og har stolthet for jobben. Elsker reiser, sosiale lag og turer i skog og mark.Familiekjær og godt humør, men har ikke behov for å ta stor plass i offentlige rom.

Total Økonomistyring AS har kontorer i Sandnes, Stavanger, Ålgård og Oslo og kunder over hele landet. Målet er å være tett på kundene uansett hvor de måtte befinne seg.

Er du på jakt etter ny regnskapsfører eller ny jobb, trenger du nytt regnskapssystem eller nye medarbeidere, eller har du andre ting du vil snakke med oss om, ta kontakt.