Ansatte

Teamet i Total Økonomistyring AS

Linda Karlson

Linda Karlson

Tel: 922 70 369
Mail: Linda@totalas.no

Daglig leder og Autorisert regnskapsfører. Bakgrunn fra oljeservicebransjen som controller og økonomisjef. Sa opp jobben og solgte huset for å starte Total Økonomistyring AS. Liker å trene med kettlebells.

Cecilie Fremstad

Cecilie Fremstad

Tel: 997 37 672
Mail: Cecilie@totalas.no

Senior rådgiver og Teamleder.

Mange års erfaring i regnskapskontor og er rivende dyktig regnskapsfører og personalansvarlig. Flere av våre kunder inviterer Cecilie med på intervjuer. Cecilie spiller Saxofon og er dirigent i Jæren Gospelkor.

Irene Lindholm

Irene Lindholm

Tel: 951 95 498
Mail: Irene@totalas.no

Regnskapsfører og snart Autorisert regnskapsfører. Bakgrunn fra regnskapskontor og bank. Irene er veldig glad i å dele ut sjokolade til kundene og deler gjerne ut hjemmestrikkede ragger til kollegaer. Hun liker også små hunder og kjører mc.

Vanja Frafjord

Vanja Frafjord

Regnskapsfører

Mange års erfaring i regnskapskontor og brenner for avstemminger, kontroll  og rutiner.

Vanja spiller kornett for Riska Brassband.

Victoria Strand

Victoria Strand

Regnskapsmedarbeider

Victoria utfordrer oss andre på hva vi husker fra studiene i økonomifag og kaster seg gladelig over en avstemming.

Hun er også den eneste som ikke har vondt etter en felles treningsøkt.

Om oss

Om Total Økonomistyring AS

Med bred erfaring innen regnskap tilbyr vi et bredt spekter av regnskapstjenester. Vi skaper smidige systemer for effektivisering og vi utarbeider gode styringsverktøy for våre kunder. Dette samt engasjerte rådgivere og regnskapsførere med blikket rettet mot fremtiden gjør at vi kan bistå kunder i de fleste bransjer.

Å ha strukturerte beslutningsprosesser og kompetanse til å gjennomføre nødvendige endringer er viktig. Spesielt i små og mellomstore bedrifter hvor man kanskje har en liten ledergruppe og selskapet trenger mer enn en tradisjonell regnskapsfører. Vi har et genuint engasjement for å hjelpe og ønsker at din bedrift skal lykkes.

Ta kontakt om dette samsvarer med dine ideer om hvordan ditt selskaps økonomi skal håndteres eller du trenger et ekstra hode i en planlegging/ implementeringsprosess.

Vi har kontorer i Sandnes, Stavanger og på Ålgård, og vi fører regnskap for selskaper over hele landet. Vårt mål er å være tett på kundene uansett hvor de befinner seg.

Med vennlig hilsen
Linda Karlson,
Daglig leder i Total Økonomistyring AS

Tjenester

Hva kan vi tilby?

Med bred erfaring innen regnskap, økonomi, controlling og prosessendringer tilbys et bredt spekter tjenester basert på et "Økonomisjef til leie"- konsept og personlig oppfølging.