Om oss

Total Økonomi­styring

Etter mange år som økonomiansvarlig og controller i oljeservicebransjen, valgte Linda Karlson å starte sitt eget regnskapsbyrå i Sandnes i 2014. I dag har Total Økonomistyring AS kontorer i Stavanger, Ålgård og Oslo i tillegg til hovedkontoret i Sandnes. Selskapet ble Gasellebedrift tre år på rad, i 2019, 2020 og 2021.

Total Økonomistyring ansatte

Total Økonomistyring AS har ikke bare opprettet flere kontorer siden starten i 2014, men også blitt Premium Partner i regnskapssystemet Super Office Go, utviklet og etablert sitt eget in-house undervisningsopplegg gjennom «Regnskapsakademiet» og nå sist konseptet «Total kompetanse», med mål om å bistå bransjekollegaer med å finne de rette kandidatene.

Selskapet har klare og uttalte forventninger til hvordan medarbeiderne skal jobbe som regnskapsførere og ikke minst til hvordan kundene skal behandles.
total okonomistyring web bilder 22
Total Økonomistyring rådgivning og regnskap

«Vi skal være endringsvillige, proaktive og serviceinnstilte – alltid på jakt etter nye muligheter og løsninger for kunden. Rapporter skal presenteres på en lettfattelig måte, og vi skal legge vekt på god dialog og fin balanse mellom skjemt og alvor»

Linda Karslon
Gründer av Total Økonomistyring

God kjemi kan ikke bestilles,

men vi søker alltid å finne den beste matchen mellom kunde og regnskapsfører. Kundene våre er forskjellige. Mens noen har behov for tett oppfølging, ønsker andre det sjeldnere. Noen liker at vi kommer innom, andre foretrekker epost. Noen er effektive, andre har behov for tid og tålmodighet. En god miks av ansatte, både når det gjelder bakgrunn, alder, interesser og personlighet, er derfor viktig.

Et mål for oss er alltid å tilføre kunden noe mer. Det gjelder å ha et våkent blikk for kunden, for kundens behov og muligheter.

total okonomistyring web bilder 35
total okonomistyring web bilder 45

Linda Karlson

Daglig leder og
Statsautorisert regnskapsfører

Tel: 922 70 369
Linda@totalas.no
Bakgrunn fra oljeservicebransjen som controller og økonomisjef. Sa opp jobben og solgte huset for å starte Total Økonomistyring AS. Liker å trene med kettlebells.

Irene Lindholm

Statsautorisert
regnskapsfører

Tel: 951 95 498
Irene@totalas.no
Bakgrunn fra regnskapskontor og bank. Irene er veldig glad i å dele ut sjokolade til kundene og deler gjerne ut hjemmestrikkede ragger til kollegaer. Hun liker også små hunder og kjører mc.

Vanja Frafjord

Regnskapsfører

Tel: 481 68 955
Vanja@totalas.no
Mange års erfaring i regnskapskontor og brenner for avstemminger, kontroll og rutiner. Vanja spiller kornett for Riska Brassband.

Signe Berly Fatland

Statsautorisert
regnskapsfører

Tel: 926 42 339
Signe@totalas.no
Signe Berly har mange års erfaring innenfor salg og service. Hun har en bachelor i markedsføringsledelse og holder nå på med sin siste bachelor i økonomi og administrasjon med regnskapsutdanning. Signe er Statsautorisert regnskapsfører. På fritiden liker hun seg godt på treningssenter og være med venner.

Kristine Solli

Regnskapsfører

Tel: 413 69 034
kristine@totalas.no
Kristine har god erfaring innen salg & service og kontor & administrasjon, og har to fagbrev innen nevne områder. Hun har en passion for tall og kundeservice. Kristine kombinerer nå jobb og studie for å mestre drømmejobben som regnskapsfører. På fritiden liker hun å trene og være med venner.

Sander Storhaug

Regnskapsfører
Telefon: 908 00 370
E-post: Sander@totalas.no
Utdanning: Bachelor i Økonomi og Administrasjon, Regnskapsakademiet.
Fritidsinteresser: Trening, reiser, sosialisering med venner.

Stine Smith Olsen

Regnskapsfører
Telefon: 451 94 403
E-post: Stine@totalas.no
Stine har lang erfaring innen administrasjon og kundebehandling. Elsker å jobbe med å yte service enten mot kollegaer eller kunder. På fritiden er hun travel fotballmamma, med som både trener og ivrig supporter. Ellers er glad i turer med venner og familie.

Anni Egeland

Regnskapsfører

Tel: 901 50 074
Anni@totalas.no
Har lang erfaring som regnskapsfører. Legger stor vekt på å sette seg godt inn i de oppgaver hun blir tildelt. Er alltid til å stole på, er nøye og har stolthet for jobben. Elsker reiser, sosiale lag og turer i skog og mark. Familiekjær og godt humør, men har ikke behov for å ta stor plass i offentlige rom.

Andrine Sæther Romuld

Regnskapsfører
Telefon: 938 47 070
E-post: Andrine@totalas.no
Andrine kombinerer jobb og ferdigstilling av bachelor innen økonomi og administrasjon med regnskapsutdanning. Hun jobber nå mot drømmen om å bli statsautorisert regnskapsfører. På fritiden liker hun å høre på musikk og være med familien.

Gry Gundersen

Statsautorisert regnskapsfører
Telefon: 481 35 113
E-post: Gry@totalas.no
Gry har mange års erfaring innen regnskap for mange ulike bransjer og ulike typer selskaper. Hun liker å ha god kontakt med kundene, og kommer gjerne på et kundebesøk. På fritiden liker hun å være i aktivitet, men setter seg gjerne ned med et strikketøy når det er kveld.

Lise Beth Grødem Svanteson

Regnskapsfører
Telefon: 908 69 900
E-post: Lise@totalas.no
Lise oppnår snart sin statsautorisasjon som regnskapsfører og elsker regnskap og lønn. På fritiden liker hun å trene eller lese en god bok når hun ikke er opptatt med mann og barn.

Maren Lode

Regnskapsfører
Telefon: 414 95 156
E-post: Maren@totalas.no
Maren har en bachelor i reiselivsledelse, og gikk derfra til Regnskapsakademiet. Hun liker seg veldig godt i regnskapsverden og brenner for alle mulige avstemminger, liker veldig godt tall og det å være nøyaktig. På fritiden bruker hun tid på treningssenter og å være sosial med venner.

Møyfrid Ravndal Hagen

Daglig leder Ålgård
Telefon: 924 67 532
E-post: Moyfrid@totalas.no
Møyfrid har mange års erfaring innen salg, service, kontor og administrasjon før hun fikk teften på regnskapsyrket for alvor, og er nå vår dyktige leder på Ålgård. På fritiden elsker hun hyttelivet i Ryfylke, hvor hun potler i hagen og går mye turer i skog og mark.

Kristin Aasen

Statsautorisert Regnskapsfører
Telefon: 97 75 47 13
E-post: kristin@totalokonomistyring.no

Total Økonomistyring AS har kontorer i Sandnes, Stavanger, Ålgård og Oslo og kunder over hele landet. Målet er å være tett på kundene uansett hvor de måtte befinne seg.

Er du på jakt etter ny regnskapsfører eller ny jobb, trenger du nytt regnskapssystem eller nye medarbeidere, eller har du andre ting du vil snakke med oss om, ta kontakt.