Regnskapstjenester og rådgivning

Vurderer du å skifte regnskaps­fører?

I Total Økonomistyring er alle medarbeidere rådgivere. Gjennom en proaktiv holdning og et våkent øye for ting kunden ikke selv alltid ser, er målet å skape merverdi for kunden.
Total Økonomistyring rådgivning

Regnskapstjenester & rådgivning

Selvsagt tilbyr vi ordinære regnskapstjenester som bokføring, fakturering og kundefordringer, inngående faktura, remittering, lønn, rapportering, årsoppgjør og controllertjenester, men rollen som regnskapsfører innebærer så mye mer enn dette.

I tillegg til rådgiver- og sparringspartnerrollen, er vi opptatt av å føre kundene våre sammen. Vi er også opptatt av å være i forkant av utviklingen og sørge for at bransjen får flere regnskapsførere med praktisk relevant kompetanse.

Total Økonomistyring rådgivning og regnskap
Regnskapsakademiet
total okonomistyring web bilder 16

Regnskapsakademiet

Høsten 2022 gjennomførte seks studenter det halvårige studiet ved Regnskaps­akademiet, vårt eget in-house kurstilbudtilbud i regnskapsfaget. Utdanningen retter seg mot mennesker som ønsker å jobbe som regnskaps­medarbeidere, som vil friske opp en tidligere regnskapsutdanning eller som ønsker en mer praktisk tilnærming til en nylig fullført regnskapsutdanning ved universitet eller høyskole.

Vi har selv utviklet kurstilbudet, der vi legger stor vekt på de praktiske sidene ved regnskapsførerjobben. Kursdeltakerne jobber med reelle kunder, veiledet av våre ansatte. Gjennom Total Kompetanse (se under) jobber vi også aktivt for å få kursdeltakerne våre raskt ut i jobb.  

Total Økonomistyring ansatte

Trenger din bedrift regnskaps- og lønnsmedarbeider?

Ettersom vi utdanner flere regnskapsmedarbeidere enn vi selv har behov for, har vi opprettet «Total kompetanse» der vi bistår regnskapsbyråer og bedrifter over hele landet med å finne de rette kandidatene.

Hos Total Økonomistyring får du:

Total Økonomistyring AS har kontorer i Sandnes, Stavanger, Ålgård og Oslo og kunder over hele landet. Målet er å være tett på kundene uansett hvor de måtte befinne seg.

Er du på jakt etter ny regnskapsfører eller ny jobb, trenger du nytt regnskapssystem eller nye medarbeidere, eller har du andre ting du vil snakke med oss om, ta kontakt.