PowerOffice Go

Flytt regnskapet til PowerOffice Go

Total Økonomistyring har benyttet regnskapssystemet PowerOffice Go siden starten og opplever det som et brukervennlig og effektivt system, like godt egnet for regnskapsføreren som for bedriften – stor som liten.

total okonomistyring web bilder 05

Total Økonomistyring AS er Premium Partner for Power Office Go, noe som innebærer at våre folk kan systemet godt og kurses jevnlig.

Dersom din bedrift ønsker å gå over til Power Office Go, flytter vi enkelt over dine regnskapsdata. Vi tilbyr introduksjonskurs og gir ytterligere opplæring om det er ønskelig, og vi fungerer også som support om du skulle stå fast eller ha ting du lurer på. Ved behov kan vi også stille som backup.

Premium Partner Logo Orange Vector
Poweroffice dashboard Total Okonomistyring

PowerOffice GO rangeres på topp i teknologiundersøkelsen over hvilke regnskapssystem brukere er mest fornøyde med.

Hvor fornøyde er brukerne med sine økonomi­system?

I henhold til bruker­undersøkelse utført av Regnskap Norge er det ingen tvil om hvilket regnskaps­system som har mest fornøyde brukere innen regnskap og lønn

Les hele undersøkelsen her

PowerOffice Quote
PowerOffice Go 87%
Uni Micro Economy 80%
Tripletex 77%
Agro Økonomi 75%
Duett 72%
Xledger 68%
Visma Business 68%
Visma eAccounting 57%
Fiken 47%
Premium Partner Logo Orange Vector

Som Premium Partner er vi også tett på utviklerne i Power Office, noe som betyr at vi kontinuerlig følger med på og tester ut løsninger som PowerOffice lanserer, og som kommer kundene våre til gode.

total okonomistyring web bilder 12

Våre folk kan systemet godt og kurses jevnlig, slik at de alltid er oppdatert.

Total Økonomistyring AS har kontorer i Sandnes, Stavanger, Ålgård og Oslo og kunder over hele landet. Målet er å være tett på kundene uansett hvor de måtte befinne seg.

Er du på jakt etter ny regnskapsfører eller ny jobb, trenger du nytt regnskapssystem eller nye medarbeidere, eller har du andre ting du vil snakke med oss om, ta kontakt.