Lønnsmedarbeider

Regnskapsakademiets lønnsmodul vil ta deg igjennom ordinær lønnskjøring med både fastlønn, timelønn, variable data, innberetninger mm.

Topp rangert kurs
5/5

Pris for kurset

kr 49 000,-

Se flere detaljer om kurset nedenfor

Start video


Du vil lære å kontrollere eget arbeid, og selvsagt ferdigstille lønnskjøringen med innsending- og retur av a-melding, kontering og utbetaling.

Videre vil vi lære deg avstemming av lønn, og hvordan bruke nyttige verktøy fra Altinn.

Det er svært viktig å skjønne sammenhengen mellom det som skjer i lønnsprogrammet, og hvordan dette påvirker regnskapet – og omvendt. Vi skal derfor lære hvordan å lese saldobalansen, for å eventuelt fange opp avvik som må tas tak i ifm lønnskjøring.

Også en lønnsmedarbeider har en rådgiverrolle. Vi skal derfor se litt på nøkkeltall, ofte stilte spørsmål, og gjengangere hva gjelder problemstillinger og fallgruver. Vi skal også ta for oss forskjellige rapporter som kan komme til nytte i rådgiverrollen.

I tillegg vil vi se nærmere på vår rolle inn mot NAV, og skjema som vi lønnsarbeidere må ha god kjennskap til.

Etter å ha gjennomgått Regnskapsakademiet sin lønnsmodul, vil du sitte igjen med en rekke verktøy i sekken og stille sterkere og tryggere som lønnsmedarbeider.

Dato og tid:

Datoer:

September 4. 11. 18.
Oktober 2. 16. 23. 30.
November 6. 13. 20. 27. (eksamen)

Klokkeslett:

Mellom 15:00 – 18:00

Praktisk info:

  • PC stilles til disposisjon
  • Arbeidsstasjon tilgjengelig gjennom hele kurset 5 dager i uken, med to skjermer og tastatur
  • Du vil kunne søke jobb som lønnsmedarbeider/ lønnsansvarlig ut mot regnskapsbransjen eller internt i en bedrift etter endt kurs.

Hvem passer kurset for?

Du som er nyutdannet

Den onde sirkelen som handler om at man har fagkompetansen men ikke får jobb på grunn av manglende erfaring. Ved å ta hele kurset vil man både ha fått erfaring med praktisk regnskap, og du vil i tillegg få en referanseperson.

Du som er litt rusten

Du har gjerne vært innom regnskap for flere år siden men får ikke jobb fordi erfaringen har havnet for langt ned på CV’en. Dette vil være et perfekt oppfriskningskurs!

Du som er gira

Dette er en perfekt innføring for deg som har lyst å lære regnskap på en måte som gjør at du vil kunne få jobb.

Dette sier tidligere elever:

Adrine
Les mer
Dette kurset har vært mye mer enn forventningene min, og jeg har blitt veldig imponert over hvor flinke instruktørene er. Jeg har lært mye mer enn jeg hadde trodd dette kurset ville tilby, og har kost meg masse!
Sander
Les mer
Synes det er sykt gøy når jeg bare skjønte noe eller at instruktør forklarte noe og jeg følte mestring. For meg har generelt alt vært gøy bare jeg har knekt koden eller lært meg hvordan. Gøy at man gjør ting praktisk, og veldig god lærer!
Kari-Anne
Les mer
Det har vært interessant å lære om forskjellige deler av et regnskap. Bilagsføring og reiseregninger er det jeg har lært best, og føler meg tryggest på. Jeg føler undervisningen har gitt et bra grunnlag for videre arbeid med regnskap.
Previous
Next

Total Økonomistyring AS har kontorer i Sandnes, Stavanger, Ålgård og Oslo og kunder over hele landet. Målet er å være tett på kundene uansett hvor de måtte befinne seg.

Er du på jakt etter ny regnskapsfører eller ny jobb, trenger du nytt regnskapssystem eller nye medarbeidere, eller har du andre ting du vil snakke med oss om, ta kontakt.