#Stoltregnskapsfører søkes! Ledig stilling som regnskapsfører hos Total Økonomistyring.

Drømmer du om å være en del av et dynamisk og engasjert team i en jysla gøy økonomistyringsbedrift? Hos Total Økonomistyring er vi på jakt etter en erfaren regnskapsfører som er klar til å ta service til det neste nivået. Her vil du ikke bare være en regnskapsfører, men en proaktiv partner for kundene våre, alltid klar til å lytte, forstå, og tilby det lille ekstra. Vi kaller det #Stoltregnskapsfører!

Linda Karlson Total Økonomistyring

Skrevet av:

Linda Karlson

Vi i Total Økonomistyring har klare forventninger til teamet vårt, men vi tror sterkt på at disse forventningene skaper et miljø som fremmer vekst, læring og innovasjon. I denne stillingen vil du bli oppfordret til å utvikle dine ferdigheter, ikke bare som regnskapsfører, men også som en viktig sparringspartner for våre kunder.

Å være proaktiv er et kjernepunkt i vårt arbeid. Vi verdsetter evnen til å forutse kundens behov, og alltid være et skritt foran. Samtidig er forståelsen av service sentral for oss. Vi forventer at du er lydhør for kundenes behov, men også alltid søker å tilføre noe mer. Det er her vi skiller oss ut.

Mer enn å være faglig dyktig

Å være en god regnskapsfører hos Total Økonomistyring handler om mer enn å være faglig dyktig. Våre kunder trenger gode sparringspartnere, noe som krever både nysgjerrighet og genuin interesse. Vi er på jakt etter deg som har denne nysgjerrigheten, interessen og den faglige dyktigheten, og som er klar til å bruke disse egenskapene til å gi våre kunder den beste servicen.

Vi legger vekt på personlig engasjement, og tror sterkt på at arbeidet skal være morsomt og givende. Vi er kresne, både på kunder og ansatte, fordi vi tror at dette bidrar til å skape et positivt og produktivt miljø. Vi er stolte av teamet vårt og tror på å bygge en kultur der alle kan trives og yte sitt beste.

Hvis du er en erfaren regnskapsfører med autorisasjon, som er klar til å ta neste steg i din karriere, oppfordrer vi deg til å se nærmere på denne muligheten. Vi ser frem til å høre fra deg!

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med Linda på linda@totalokonomistyring.no eller på telefon 92270369.

Søk via e-post eller via Finn.no

Send søknad direkte til linda@totalokonomistyring.no eller via finn.no på knappen under:

finn logo

Del gjerne på sosiale medier:

Facebook
LinkedIn
E-post
Print

Ta kontakt for en prat

Har du noen spørsmål om det som står i artikkelen, eller lurer du på noe ellers? Ta gjerne kontakt så inviterer vi på en kopp kaffe!
Hei der!

Følg oss:

Har du lest disse artiklene?

Total Økonomistyring AS har kontorer i Sandnes, Stavanger, Ålgård og Oslo og kunder over hele landet. Målet er å være tett på kundene uansett hvor de måtte befinne seg.

Er du på jakt etter ny regnskapsfører eller ny jobb, trenger du nytt regnskapssystem eller nye medarbeidere, eller har du andre ting du vil snakke med oss om, ta kontakt.